Premium webshop løsninger

Priser fra

Equifirst WooCommerce shop

Webshop løsning

Vi er wordpress eksperter og derfor er vores webshop løsning selvfølgelig opbygget i woocommerce.

Fordelen ved at bruge woocommerce. Woocommerce er bigshot indenfor webshop platforme som er elsket og respekteret af mange bruger verden over. Mulighederne er uendelige med woocommerce. Woocommerce tilbyder dig at bygge din webshop præcis som du vil have den. En af de vigtigste detaljer er deres unikke brugervenlighed som virkelig gør det nemt for både dig som driver virksomheden samt forbrugeren som skal købe fra hjemmesiden.

Box & of beauty woocommerce shop

Ux-Design

Vi har webdesigner, grafiker og ftp medarbejder. Hvilket gør det muligt for os at lave den helt perfekte digitale identitet til dig eller din virksomhed. Vi laver naturligvis brancheanalyser hvor vi går ind og ser hvad der får din potentiale kunder til at købe.

WordPress integrationer

Woocommerce muliggør dig at få de integrationer og funktioner du gerne vil have på din webshop løsning. Det kan sparer dig tid og penge. Her er en række integrationer som oftest er brugt.

Cases

RC Fliserens wordpress hjemmeside
equifirst wp WooCommerce shop
Bestillings hjemmeside for lones køkken herning

Processen når du bestiller en webshop løsning

Vi tager tid af til et møde med dig, hvor vi drøfter dine forventninger til hjemmesiden, samt hvilke funktioner du ønsker. Vil der kommer med forslag og ændringer til hjemmesiden. Samt fortæller dig om de forskellige integrationer som får din hjemmeside til at gøre mere automatisk og spare dig for tid og penge.

Hvad siger vores kunder?

Fleksible og hurtig web service. Vi har fået vores ny page på 2 dage. Google optimering fuldført. Hver måned vi får rapport angående hjemmesidens sundhed, aktiviteter, rank i google søgning osv. Meget højt svar rate fra medarbejderne. Mange tak for service boys.
Tolga tekin
Lones køkken
Jeg har fået lavet 2 hjemmesider
Jeg har fået lavet 2 hjemmesider igennem Urbanwebfix med stor tilfredstillelse. Pravin er nem at få fat på og forstår virkelig hvad der skal ske. Han formår at skabe rigtig fin trafik til hjemmesiderne. 5 store stjerner herfra!
Michael thomsen kunde urbanwebfix.dk
Michael Thomsen
InKom Erhvervsservice
Hurtig og professionel hjælp til hjemmeside
Urbanwebfix hjalp mig med at udvikle en hjemmeside til min virksomhed og assisterede samtidig med at få lavet video indhold. Selve processen gik uden problemer og kan klart anbefale Urbanwebfix ud fra min oplevelse.
Ibo kunde hos urbanwebfix
Ibo D Yildrim
Ibolicious Herning