Premium webshop løsninger

Equifirst WooCommerce shop

Udnyt dine online salgsmuligheder

Jo bedre webshop du har, jo flere salg vil du få. Der er mange forskellige psykologiske faktorer der spiller ind som afgør om en besøgende ender med at foretage et køb på din hjemmeside eller ej. Samtidig er der nogle andre faktorer som spiller ind når det handler om hvem og hvor mange besøgende du får.

Flere og flere køb bliver foretaget online, og online handel er eksplosivt stigende i sammenligning med de fysiske butikker og forretninger. Online salg giver dig mulighed for at nå ud til kunder som du ellers aldrig ville have nået ud til. Det er vigtigt at din webshop er intelligent skræddersyet så den udnytter det enorme marked der findes online. Vi ønsker at gå ind og optimere jeres online muligheder og marked, ved at lave en webshop som tiltrækker kunderne, får de besøgende til at blive på sitet, og leder folk hen mod en købsbeslutning. Det gør vi gennem et website som bl.a. skal være tiltalende, troværdigt, professionelt, have de rigtige funktioner, være hurtigt, og passe til jeres profil og jeres marked med nøjagtig de ting som det indebærer.

Box & of beauty woocommerce shop

Professionel webshop

søgeresultater google

Flere besøgende

Jo flere besøgende du får, jo flere salg får du. Din webshop skal have en god placering på Google, ellers ender den potentielle kunde med at gå ind på et hav af andre hjemmesider først, og køber sit produkt der, i stedet for ved jer. Vi arbejder med SEO (Search Engine Optimization), som handler om at påvirke forskellige faktorer på din hjemmeside, som afgør hvor i søgeresultaterne på for eksempel Google, jeres hjemmeside kommer til at ligge. Jo tidligere de ser din webshop på Google, jo flere vil vælge at købe deres produkt der. Modsat vil der være flere der vælger at købe på jeres webshop, hvis de ser jeres hjemmeside før konkurrenternes. Du skal generelt have flere besøgende, og de skal besøge jeres website så hurtigt i købsprocessen så muligt. Selv hvis de ikke handler første gang de besøger jeres side, er det stadig en stor fordel, fordi de fleste foretrækker at handle med en virksomhed som de genkender, eller fortælle om den til en ven som mangler det i har.

Oplevelsen

Har man lyst til at blive på hjemmesiden eller har man en følelse af bare gerne at ville videre

For at få et øget salg, så er det altafgørende at man har en god oplevelse når man er på websitet. Er designet indbydende og rart at se på, byder det mig velkommen, hvilke følelser vækker det i mig, afspejler det jeres produkt, afspejler det et korrekt image i forhold til den målgruppe i har, er det interessant at se på, bliver jeg henvist til noget andet jeg eventuelt også kunne have brug for, er websitet langsomt eller hurtigt, og meget andet. Det er alt sammen noget som har betydning for om jeg køber noget, om jeg vender tilbage, om jeg bliver på sitet i længere tid og finder flere ting jeg vil købe, og om jeg vil anbefale det til en ven. Måske vil kunden endda en anden dag gå ind på sitet og bare se produkterne eller ydelserne igennem uden at vedkommende egentlig manglede noget, men bare fordi sidste besøg var en god oplevelse.

Er det besværligt at navigere, og finde det jeg mangler

Vi kan sørge for at din webshop fungerer optimalt og er nem at navigere i. Hvis et website er besværligt at navigere i, kan kunden finde på at give op, og lede efter produktet et andet sted. Der er forskellige ting der gør om det er nemt at navigere eller ej. Det kan for eksempel være afgørende med en søgefunktion, sortering og filtrering af produkter og ydelser, intuitiv kategorisering, og den rette tekst og billeder mm. Også den visuelle opsætning er afgørende, da der er bestemte setups som er intuitive for øjet når man kigger hen over et website, og andre som er frustrerende eller forvirrende.

Responsive hjemmeside lavet for ditslik.dk

Købet

Er det nemt at bestille, betale og få leveret

Igen, er det intuitivt og nemt at navigere sig igennem købsprocessen, er der en ordentlig velfungerende og brugervenlig betalignsgateway hvor man ikke mister kunden, og er der de foreskellige leveringsmetoder som kunden har behov for eller foretrækker.

Alle disse ting er bare nogle af de elementer der spiller ind på hvor mange salg der bliver kørt igennem på en webshop. Lad os hjælpe dig med at optimere din webshop, så du ikke går glip af potentielle kunder og omsætning.

Dit Slik

Kasa unika

Funki frames

Processen når du bestiller en webshop løsning

Vi tager tid af til et møde med dig, hvor vi drøfter dine forventninger til hjemmesiden, samt hvilke funktioner du ønsker. Vil der kommer med forslag og ændringer til hjemmesiden. Samt fortæller dig om de forskellige integrationer som får din hjemmeside til at gøre mere automatisk og spare dig for tid og penge.

Hvad siger vores kunder?

Fleksible og hurtig web service. Vi har fået vores ny page på 2 dage. Google optimering fuldført. Hver måned vi får rapport angående hjemmesidens sundhed, aktiviteter, rank i google søgning osv. Meget højt svar rate fra medarbejderne. Mange tak for service boys.
Tolga tekin
Lones køkken
Jeg har fået lavet 2 hjemmesider
Jeg har fået lavet 2 hjemmesider igennem Urbanwebfix med stor tilfredstillelse. Pravin er nem at få fat på og forstår virkelig hvad der skal ske. Han formår at skabe rigtig fin trafik til hjemmesiderne. 5 store stjerner herfra!
Michael thomsen kunde urbanwebfix.dk
Michael Thomsen
InKom Erhvervsservice
Hurtig og professionel hjælp til hjemmeside
Urbanwebfix hjalp mig med at udvikle en hjemmeside til min virksomhed og assisterede samtidig med at få lavet video indhold. Selve processen gik uden problemer og kan klart anbefale Urbanwebfix ud fra min oplevelse.
Ibo kunde hos urbanwebfix
Ibo D Yildrim
Ibolicious Herning