Topscore på trustpoilot

Dit foretrukne webbureau i Aalborg

Vi tilbyder professionelle hjemmesider.

  • Vi giver dig 100% tilfredshedsgaranti 
  • Du ejer 100% selv din hjemmeside 
  • Ingen binding eller skjulte gebyr
  • Prismatch

Søger du et

Søger du et effektivt webbureau i Aalborg der kan hjælpe dig og din virksomhed i gang med en resultatskabende hjemmeside. Her hos Urbanwebfix kan vi lave lige hvad du mangler, om det er en helt almindelig hjemmeside, en webshop eller om du skal bruge SEO (Search Engine Optimization) til at få flere kunder ind på din hjemmeside. Lige meget hvad det er, så står vores eksperter klar til at hjælpe dig.

autoværksted herning responsive website

Ny hjemmeside

equifirst responsive hjemmeside web

Webshop

Hvem er vi?

Urbanwebfix har eksperter inden for de nødvendige områder, der gør at din hjemmeside eller webshop til det som kan tiltrække kunder til din hjemmeside, og få dig til at stå bedre overfor dine konkurrenter.

Hvordan kan vi hjælpe dig

Vi tilbyder en konkurrencedygtig pris, for en effektiv, professionel og måske vigtigst af alt, en brugervenlig og intuitiv løsning. Vi finder kreative løsninger der kan få din hjemmeside til at skinne igennem og skille sig ud. Dit online udtryk skal være så skarpt at kunden og de besøgende vælger jer i stedet for konkurrenterne.

Lidt om det nørdede

Hos Urbanwebfix bruger vi WordPress og WooCommerce til at lave din hjemmeside eller webshop. Ved hjælp af WordPress kan vi få lavet den optimale hjemmeside der kan tiltrække kunder og er øjenvækkende nok til at få dem til at blive på sitet og øge din konverteringsrate. WordPress er verdens mest anvendte hjemmesidesystem. Hvordan hjemmesiden bygges er afgørende for at du får en hjemmeside af kvalitet med den rette kodning. 

En brugervenlig hjemmeside

Din hjemmeside skal være både let at bruge og den skal føles sikker. Dine kunder skal have en fornemmelse af tryghed på jeres site. Derfor skal hjemmesiden designes og laves så den er målrettet dine kunder og besøgende, det kan man bl.a. lave ved hjælp af SEO (Search Engine Optimization), der kan få din hjemmeside til at være den første der popper op når de søger efter et produkt som I sælger, eller en service som i tilbyder. Nye målinger viser nemlig at mere end 50% klikker på det første link der kommer når man søger på for eksempel google. Hvis du derfor vælger at købe SEO med i din pakke eller blot separat, kan vi hjælpe dig med at få flest mulige kunder til din hjemmeside i stedet dine konkurrenters.

Hvad siger vores kunder?

Tak for equifirst.dk
Urbanwebfix har lavet vores nye hjemmeside/webshop. De ramte designet super godt ud fra vores ønske og har hele vejen igennem været yderst behjælpelige. Pravin burde have en særlig pris for tålmodighed med ikke-IT-kyndige kunder. Vi er meget glade for resultatet. TAK!
Karina Josefsen kunde urbanwebfix
Karina Josefsen
Equifirst
Jeg har fået lavet 2 hjemmesider igennem Urbanwebfix med stor tilfredstillelse. Pravin er nem at få fat på og forstår virkelig hvad der skal ske. Han formår at skabe rigtig fin trafik til hjemmesiderne. 5 store stjerner herfra!
Michael thomsen kunde urbanwebfix.dk
Michael Thomsen
InKom Erhvervsservice
Vi har fået Pravin fra Urbanwebfix til…
At lave vores hjemmeside og vi har kun oplevet en professionel, yderst hjælpsom og utrolig imødekommende mand! Han brænder for sit arbejde og leverer et fantastisk godt færdigt produkt. Jeg kan på det varmeste anbefale Urbanwebfix og Pravin!
Henriette daater kunde hos urbanwebfix.dk
Henriette Daater
MD-vinudespolering
Super god oplevelse De var meget professionelle og serviceminded. Jeg havde en tæt kontakt gennem hele processen med dem, så hjemmesiden blev lige som forventet!
Rosa Gårdhus
Tilbudsbiler.dk
Hurtig og professionel hjælp til hjemmeside Urbanwebfix hjalp mig med at udvikle en hjemmeside til min virksomhed og assisterede samtidig med at få lavet video indhold. Selve processen gik uden problemer og kan klart anbefale Urbanwebfix ud fra min oplevelse.
Ibo kunde hos urbanwebfix
Ibo D Yildrim
Ibolicious Herning
Pravin fik opgaven efter vi ikke var helt tilfredse med vores layout på vores hjemmeside. Pravin havde styr på opgaven og kom med mange gode input. Det endte vi fik en hjemmeside vi blev tilfredse med og som afspejler den gode kvalitet i vores virksomhed. Pravin har været effektiv, og hurtig til at løse opgaven. Derfor vil vi fortsat trække på hans kompetencer. Jeg anbefaler helt sikker Pravin og Urbanwebfix.dk
Halit Turkdonmez
Teknik gruppen energi