Topscore på trustpoilot

Dit foretrukne webbureau i Aarhus

Vi tilbyder professionelle hjemmesider.

  • Vi giver dig 100% tilfredshedsgaranti 
  • Du ejer 100% selv din hjemmeside 
  • Ingen binding eller skjulte gebyr
  • Prismatch

Søger du et

Søger du et webbureau i Aarhus, som kan støtte din virksomhed gennem en ny eller forbedret hjemmeside/webshop, så står vi til rådighed ved Urbanwebfix. Vi gør det vi elsker og er bedst til, og det er at skabe de bedste forudsætninger for at jeres virksomhed har online succes. I dag er det online marked mere afgørende end det nogensinde har været. Udover at opbygge eller forbedre jeres website, tilbyder vi SEO, altså søgemaskineoptimering som sørger for at jeres website får en bedre placering på google. Det er vigtigt da langt de fleste eventuelle kunder og besøgende kun klikker sig ind på et par af de øverste links når de søger på google.

autoværksted herning responsive website

Ny hjemmeside

equifirst responsive hjemmeside web

Webshop

Hvem er vi?

Vi er et webbureau af eksperter som er interesserede i at hjælpe og investere i virksomheder med motivation uanset størrelse. Hver af vores eksperter har et speciale inden for deres område, hvilket gør at vi kan tilbyde vores kunder den bedst mulige oplevelse, med komplette løsninger indenfor alt lige fra digitalisering, markedsføring & webudvikling.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Hos Urbanwebfix tilbyder vi en attraktiv pris, for et produkt som er tilpasset jeres behov. Vi er nemlig interesserede i langvarige kunderelationer og samarbejdspartnere. Vi tilbyder mange forskellige ydelser, hvorfor du ikke skal være nervøs for at kontakte os hvad end det drejer sig om af alt inden for websites, SEO & annoncering.

stilbillede urbanwebfix.dk

Kriterier for succes

Din nye hjemmeside skal være let og gennemskuelig når man ser den og navigerer på sitet. I dag er det for mange virksomheder mindst lige så vigtigt at deres website er indrettet lige så godt som deres fysiske butikker og tilstedeværelse, og er ligeså relaterbar som det personlige møde mellem dig og den enkelte kunde. Den skal være brugervenlig så kunderne er trygge når de leder efter det de søger. Hjemmesiden må helst ikke være langsom, for så forlader man hurtigt hjemmesiden og din konverteringsrate falder, og dermed færre salg. Din hjemmeside skal være den første der popper op på skærmen når de har søgt efter dit produkt. Nye målinger viser nemlig at mere end 50% klikker på den hjemmeside der først popper op, cirka 15% trykker på den som ligger nummer 2 og cirka 10% trykker på den som ligger nummer 3. Ved hjælp af SEO (Search Engine Optimization), kan du få optimeret din hjemmeside og du kan få flere kunder. Ved at ligge højt på

fx google skaber du en slags troværdighed, og derfor ledes kunden hen til jer i stedet for konkurrenter og andre alternativer på markedet.

Hvad siger vores kunder?

Tak for equifirst.dk
Urbanwebfix har lavet vores nye hjemmeside/webshop. De ramte designet super godt ud fra vores ønske og har hele vejen igennem været yderst behjælpelige. Pravin burde have en særlig pris for tålmodighed med ikke-IT-kyndige kunder. Vi er meget glade for resultatet. TAK!
Karina Josefsen kunde urbanwebfix
Karina Josefsen
Equifirst
Jeg har fået lavet 2 hjemmesider igennem Urbanwebfix med stor tilfredstillelse. Pravin er nem at få fat på og forstår virkelig hvad der skal ske. Han formår at skabe rigtig fin trafik til hjemmesiderne. 5 store stjerner herfra!
Michael thomsen kunde urbanwebfix.dk
Michael Thomsen
InKom Erhvervsservice
Vi har fået Pravin fra Urbanwebfix til…
At lave vores hjemmeside og vi har kun oplevet en professionel, yderst hjælpsom og utrolig imødekommende mand! Han brænder for sit arbejde og leverer et fantastisk godt færdigt produkt. Jeg kan på det varmeste anbefale Urbanwebfix og Pravin!
Henriette daater kunde hos urbanwebfix.dk
Henriette Daater
MD-vinudespolering
Super god oplevelse De var meget professionelle og serviceminded. Jeg havde en tæt kontakt gennem hele processen med dem, så hjemmesiden blev lige som forventet!
Rosa Gårdhus
Tilbudsbiler.dk
Hurtig og professionel hjælp til hjemmeside Urbanwebfix hjalp mig med at udvikle en hjemmeside til min virksomhed og assisterede samtidig med at få lavet video indhold. Selve processen gik uden problemer og kan klart anbefale Urbanwebfix ud fra min oplevelse.
Ibo kunde hos urbanwebfix
Ibo D Yildrim
Ibolicious Herning
Pravin fik opgaven efter vi ikke var helt tilfredse med vores layout på vores hjemmeside. Pravin havde styr på opgaven og kom med mange gode input. Det endte vi fik en hjemmeside vi blev tilfredse med og som afspejler den gode kvalitet i vores virksomhed. Pravin har været effektiv, og hurtig til at løse opgaven. Derfor vil vi fortsat trække på hans kompetencer. Jeg anbefaler helt sikker Pravin og Urbanwebfix.dk
Halit Turkdonmez
Teknik gruppen energi