søgemaskineoptimering (SEO)

Du har sikkert lagt rigtig meget energi, penge og tid i at skabe en god hjemmeside. Du forventer selvfølgelig, at der er flere konvertereringer og interaktioner? Selvfølgelig! Svaret er egentlig ret enkelt, uden den rette SEO Optimering og strategi er det umuligt at få en god placering på google, og andre søgemaskinerners resultater.  

Priser fra

søgeresultater google

af din hjemmeside

SEO står Search Engine Optimization og handler om at få din hjemmeside til at rangere bedst muligt på google og andre søgemaskiner. Dette gøre man gennem SEO Optimering

Vi har professionelle SEO medarbejdere, som altid er på udkig efter, hvordan vi hjælper vores kunder med at blive set online. Vi arbejder strategisk med din SEO. Vi går ind og kigger på, hvor og hvad der skal optimeres og laver ingen standardløsninger. SEO er en investering, som skal give afkast.

SEO strategi urbanwebfix

Flere besøgende større afkast

  • Hvis SEO ikke er optimeret på din hjemmeside, bliver du for svær at finde online, og du mister potentielle kunder.
  • At ligge øverst på søgemaskiner skaber både mersalg, markedsføring, troværdighed og profilerer din virsomhed i konkurrencen om kunderne.
  • Du kan garanteret ikke huske, hvornår du sidst har klikket på side 2 af en google søgning.
  • Men bare rolig! Vi står klar med hjælpen.

Hvor starter salgene

Nye målinger viser, at ca. 80% af alt salg på nettet starter på google. Kunderne har et behov som skal dækkes og når de søger efter noget på google, f.eks. “sportstøj Herning” er det vigtigt at du konkurrencedygtig med hensyn til SEO og ikke først dukker op på side 3.

  • Mere end 50% klikker på den hjemmeside, som ligger nr. 1.
  • Ca. 15% klikker på den side, som ligger nummer 2.
  • Ca. 10% klikker på den side, som kommer nummer 3.

Hvor starter salgene

Jo flere besøgende din hjemmeside får, jo større bliver afkastet. Det er målbart, hvis du kan håndtere dette, er vi klar med hjælpen. 

SEO Cases

Bestillings hjemmeside for lones køkken herning
Mødebooking-huset herning hjemmeside
Tanzania-eksperten SEO
Autopunkt Hjemmeside lavet af os
Ny hjemmeside lavet til begenbegravelse
equifirst wp WooCommerce shop

Skal vi lave en gratis SEO analyse af din hjemmeside?

Vi benytter ikke én standard seo strategi til alle vores kunder. Vi udarbejder unikke seo strategier til hver af vores kunder, så vores kunder kan få de bedste resultater og stryge til tops på google! 

Hvad siger vores kunder

Tak for equifirst.dk
Urbanwebfix har lavet vores nye hjemmeside/webshop. De ramte designet super godt ud fra vores ønske og har hele vejen igennem været yderst behjælpelige. Pravin burde have en særlig pris for tålmodighed med ikke-IT-kyndige kunder. Vi er meget glade for resultatet. TAK!
Karina Josefsen kunde urbanwebfix
Karina Josefsen
Equifirst
Jeg har fået lavet 2 hjemmesider
Jeg har fået lavet 2 hjemmesider igennem Urbanwebfix med stor tilfredstillelse. Pravin er nem at få fat på og forstår virkelig hvad der skal ske. Han formår at skabe rigtig fin trafik til hjemmesiderne. 5 store stjerner herfra!
Michael thomsen kunde urbanwebfix.dk
Michael Thomsen
InKom Erhvervsservice
Vi har fået Pravin fra Urbanwebfix til…
At lave vores hjemmeside og vi har kun oplevet en professionel, yderst hjælpsom og utrolig imødekommende mand! Han brænder for sit arbejde og leverer et fantastisk godt færdigt produkt. Jeg kan på det varmeste anbefale Urbanwebfix og Pravin!
Henriette daater kunde hos urbanwebfix.dk
Henriette Daater
MD-vinudespolering