Søgemaskineoptimering - SEO

Du har sikkert lagt rigtig meget energi, penge og tid i at skabe en god hjemmeside. Du forventer selvfølgelig, at der er flere konvertereringer og interaktioner? Selvfølgelig! Svaret er egentlig ret enkelt, uden den rette SEO Optimering og strategi er det umuligt at få en god placering på google, og andre søgemaskinerners resultater.  

søgeresultater google

Vær mere synlig, og få flere

Langt de fleste der søger på Google går kun ind på et par af de første hjemmesider. Jo bedre du ligger i søgeresultaterne, jo flere besøgende får du. Det er vigtigt at dine potentielle kunder og besøgende ikke besøger 10 andre hjemmesider inden de besøger din, for så er der stor chance for at de har fundet hvad de søgte et andet sted. Din hjemmeside skal være synlig, og have så god en placering som muligt på Google og andre søgemaskiner. Det ville være tilsvarende at have så god en placering i byen som muligt, i en så stor by som muligt med så mange potentielle kunder som muligt, bedre placering end konkurrenternes, synlig så din forretning bliver set og kendt. Det betyder at du får flere kunder i biksen. Og det har du netop mulighed for at tiltrække online. Det er da en mulighed der skal udnyttes. Og det er det vi brænder for her ved Urbanwebfix, nemlig SEO.

Google benytter sig af omkring 200 forskellige faktorer, som afgør hvor din hjemmeside kommer til at ligge i deres søgeresultater. Vi tilpasser din hjemmeside så den tager højde for disse faktorer og dermed kan opnå en bedre placering på Google. Det er en skam hvis dit website ikke får den opmærksomhed og opnår det marked den har potentiale til, fordi den har en dårlig placering på Google.

SEO strategi urbanwebfix
Box & of beauty woocommerce shop

Online salg

Jo bedre webshop du har, jo flere salg vil du få. Der er mange forskellige psykologiske faktorer der spiller ind som afgør om en besøgende ender med at foretage et køb på din hjemmeside eller ej. Samtidig er der nogle andre faktorer som spiller ind når det handler om h

Nye målinger viser, at ca. 80% af alt salg på nettet starter på Google. Kunderne har et behov som skal dækkes, og når de søger efter noget på Google, f.eks. “sportstøj Herning” er det vigtigt at i er konkurrencedygtige med hensyn til SEO, så i ikke først dukker op på side 5.

– Mere end 50% klikker på den hjemmeside, som ligger nr. 1.

– Ca. 15% klikker på den side, som ligger nummer 2.

– Ca. 10% klikker på den side, som ligger nummer 3.

Bliver virksomhedens potentiale udnyttet?

Ikke uden den rette SEO

Hvis i ikke bliver set og fundet af jeres potentielle kunder, så er det egentlig ret irrelevant hvor godt et produkt eller indhold i tilbyder. Og du har sikkert lagt meget energi, penge og tid i at skabe en god hjemmeside. Derfor forventer du selvfølgelig, mange konvertereringer og interaktioner. Selvfølgelig! Svaret er egentlig ret enkelt, uden den rette søgemaskineoptimering er det umuligt at få en god placering på Google, og andre søgemaskinerners resultater.

Responsive hjemmeside lavet for ditslik.dk

SEO-faktorer

Udviklingen i SEO er noget som et webbureau skal være opmærksom på hele tiden. På blot de seneste to år har Google’s kriterier ændret sig betydeligt. Derfor er det vigtigt at du vælger et webbureau som specialiserer sig i SEO. Det gør vi her ved UrbanWebFix, hvor vi konstant følger med i udviklingen i de faktorer som bl.a. Google benytter til at vurdere din hjemmeside, og afgøre hvor den skal ligge i forhold til dine konkurrenters. Vi holder os opdateret på de nyeste og mest effektive måder hvorpå man får en bedre placering på Google. Det gør vi fordi vi ved, hvor stor betydning SEO har for at i ikke går glip af de mange muligheder det skaber og der er, ved at have en webshop eller et website.

Nogle af de ting som påvirker hvor i søgeresultaterne din hjemmeside dukker op, kan for eksempel være:

  • Er sitet hurtigt
  • Er den teknisk velbygget
  • Er der eksterne links til din hjemmeside
  • Er der de rette ord og referenceord på dine sider og undersider – det afgør hvorvidt Google genkender din side som relevant i forhold til hvad din målgruppe søger efter
  • Er den responsiv, altså tilpasser den sig til mobil og andre devices
  • Disse er bare et lille udpluk af de ting som vi går ind og arbejder med for vores kunder, for at de kan få en bedre placering på Google. Bedre placering, flere besøgende, flere salg.

Går du glip af potentielle kunder og besøgende?

Det tilbyder vi at tjekke gratis

Vi tilbyder en gratis SEO-analyse, hvor vi undersøger hvor godt din hjemmeside klarer det i Googles søgeresultater, og derved om du går glip af potentielle kunder og besøgende. Dernæst hvordan det kan forbedres, så du får det optimale ud af din hjemmeside og din online tilstedeværelse.

Vi benytter ikke én standard SEO-strategi til alle vores kunder. Vi udarbejder unikke SEO-strategier til hver enkelt af vores kunder, så i kan få de bedste resultater og en bedre placering sammenlignet med jeres konkurrenter.

Hvad siger vores kunder

Tak for equifirst.dk
Urbanwebfix har lavet vores nye hjemmeside/webshop. De ramte designet super godt ud fra vores ønske og har hele vejen igennem været yderst behjælpelige. Pravin burde have en særlig pris for tålmodighed med ikke-IT-kyndige kunder. Vi er meget glade for resultatet. TAK!
Karina Josefsen kunde urbanwebfix
Karina Josefsen
Equifirst
Jeg har fået lavet 2 hjemmesider
Jeg har fået lavet 2 hjemmesider igennem Urbanwebfix med stor tilfredstillelse. Pravin er nem at få fat på og forstår virkelig hvad der skal ske. Han formår at skabe rigtig fin trafik til hjemmesiderne. 5 store stjerner herfra!
Michael thomsen kunde urbanwebfix.dk
Michael Thomsen
InKom Erhvervsservice
Vi har fået Pravin fra Urbanwebfix til…
At lave vores hjemmeside og vi har kun oplevet en professionel, yderst hjælpsom og utrolig imødekommende mand! Han brænder for sit arbejde og leverer et fantastisk godt færdigt produkt. Jeg kan på det varmeste anbefale Urbanwebfix og Pravin!
Henriette daater kunde hos urbanwebfix.dk
Henriette Daater
MD-vinudespolering