Er du på udkig efter en ny hjemmeside?

Priser fra

equifirst responsive hjemmeside web

ny

Hvorfor skal jeg egentlig have en hjemmeside? Fordi alle andre har? Hvad skal jeg i grunden med den, og har jeg tid til alt det pjat?
Spørgsmålene er mange, og dem vil vi gerne besvare.

En hjemmeside er din identitet overfor omverdenen. Det er overraskende vigtigt at have en hjemmeside anno 2020, så du kan følge med i den digitale verden. I dag har de fleste en smartphone, som de hiver op af lommen, ligeså snart de mangler en ydelse eller et produkt. Faktisk er det hele 97% som søger på nettet, inden de køber. 

Vidste du, at de fleste er langt mere trygge ved, at handle hos en virksomhed der har en hjemmeside, frem for hos en som ikke har? For at du kan få flere potentielle kunder, er det derfor betydningsfuldt, at du har en hjemmeside.

autoværksted herning web

Vi giver dig 6 gode grunde til at få lavet en ny hjemmeside 

Ingen binding

Vi er trætte af irrelevante produkter fra web-konsulenter som binder dig i lange perioder, uden at du får noget for penge. Vi arbejder med professionel webudvikling og skræddersyr efter dine behov og guider gerne dig til hvordan du kan administrere din nye hjemmeside. 

Ønsker du dog at lægge website administration helt fra dig, varetager vi det gerne.

Vores vision

Vi vil være en web-konsulentvirksomhed som arbejder med professionel webudvikling, tæt med vores kunder. Vi sidder gerne sammen med dig over en kop kaffe og bygger din hjemmeside, præcis som du vil have den og har brug for. Du kan læse mere om os her. 

Cases

Autopunkt Hjemmeside lavet af os
The cut by ibo wordpress hjemmeside
equifirst wp WooCommerce shop
Mødebooking-huset herning hjemmeside
Tanzania-eksperten SEO
hjemmesideudvikling for inkom ehverservice herning

Hvorfor ny hjemmeside?

Der er mange gode grunde til at få en hjemmeside eller til at få opdateret den gamle. Måske lever din nuværende hjemmeside ikke op til dine krav med hensyn til design, hastighed og evnen til at appellere til dine besøgende. Måske er den besværlig eller forvirrende at navigere rundt i for dine kunder, eller det kan være at du ikke selv kan opdatere og redigere i den? Det er altafgørende, at din hjemmeside er professionel og velfungerende på niveau med alt andet i din virksomhed, ellers kommer dit onlinemarked til at holde din virksomhed tilbage. 

Når du har besluttet dig for at få en hjemmeside eller for at få opdateret din nuværende, er det vigtigt at huske på, at din hjemmeside er din identitet på internettet. Netop derfor skal den repræsentere dig på bedste vis. Det kræver store overvejelser omkring design, indhold, udtryk, brugervenlighed etc. men bare rolig, vi hjælper dig!

Bergen Begravelse responsiv hjemmeside

Hvad siger vores kunder?

Super god oplevelse
De var meget professionelle og serviceminded. Jeg havde en tæt kontakt gennem hele processen med dem, så hjemmesiden blev lige som forventet!
Rosa Gårdhus
Tilbudsbiler.dk
Jeg har fået lavet min hjemmeside hos Pravin og han er super dygtig og hurtig til levere et professionelt stykke produkt. Jeg kan helt klart anbefale Urbanwebfix.dk og Pravin, hvis man vil have lavet et professionelt hjemmeside med det bedste søgeoptimering hurtigst muligt.
Vipudan kunde urbanwebfix.dk
Vipudan Kandeepan
Niram clicks
They helped me with writing and publishing my articles on the net. They even helped me open my own website so i could safely publish my articles among other doctors. I got such in-depth advice that i couldnt even get from the IT team from my own hospital. The service feels personal and very reliable. I had my data that i pay 300 kr per month and take my word, urbanwebfix know their way around things better than many. Jeg vil anbefale dem uden tvivl.
Jonathan bejamin kunde urbanwebfix.dk
Jonathan benjamin
Læge

Vores hjemmesider skaber resultater

Vi lægger stor vægt på professionel webudvikling, at vores hjemmesider er lavet professionelt, og at de lever op til nutidens krav, om hvad en hjemmeside skal kunne. Derudover er det vigtigt for os, at din hjemmeside konverterer og laver interaktioner. Det er det fordi, vi er klar over, at det har stor betydning for din virksomheds succes, at din hjemmeside er resultatorienteret med henblik på netop din virksomheds mål.

Jeg har nu på 2 hjemmesider benyttet mig af Urbanwebfix, både til webdesign og søgeoptimering. Resultaterne taler for sig selv. Aftaler bliver overholdt og målsætning nået. De varmeste anbefalinger herfra.
Jackie Pedersen
Jacksons Garage / Jp chiptuning
Google reviews
5/5