Er du på udkig efter en ny hjemmeside?

equifirst responsive hjemmeside web

Hvorfor investere i en

Hvorfor skal jeg egentlig have en hjemmeside? Fordi alle andre har? Hvad skal jeg i grunden med den, og har jeg tid til alt det pjat? Spørgsmålene er mange, og dem vil vi gerne besvare.

En hjemmeside er din identitet overfor omverdenen. Det er overraskende vigtigt at have en hjemmeside anno 2022, så du kan følge med det boomende marked som foregår online. I dag har de fleste en smartphone, som de hiver op af lommen, ligeså snart de mangler en ydelse eller et produkt. Faktisk er det hele 97% som søger på nettet, inden de køber.

Vidste du, at de fleste er langt mere trygge ved, at handle hos en virksomhed der har en hjemmeside, frem for hos en som ikke har? For at du kan få flere potentielle kunder, er det betydningsfuldt, at du har en hjemmeside, og ikke mindst en hjemmeside som er effektiv og resultatskabende.

autoværksted herning web

Vi giver dig 6 gode grunde til at få lavet en ny hjemmeside 

En resultatsskabende hjemmeside

En hjemmeside handler ikke kun om den information, og om hvor gode de produkter og ydelser er, som tilbydes. Informationerne skal gives på det rigtige tidspunkt, på den rigtige måde, og skal være lette at finde.

Dit Slik

Bergen begravelse

Andrews auto

Jacksons Garage

Teknikgruppen a/s

Autopunkt a/s

Udtryk

Når man handler i en butik hvor der er snavset og der ikke er styr på tingene, får man ikke lyst til at købe noget og man kommer sandsynligvis heller ikke igen. Hvis det som i tilbyder er verdens bedste produkt, men jeres hjemmeside har et udtryk som ikke er indbydende, ikke virker professionelt, og generelt ikke er et website man har lyst til at blive på, så associerer kunden helt automatisk det med produktet eller ydelsen som i tilbyder. Kunden kan ikke se eller oplevele produktet eller ydelsen på samme måde online som hvis de stod med det i en butik eller fik et smil og en god service. Derfor er udtrykket og oplevelsen på jeres website altafgørende for hvad kunden tænker om jeres produkt, indhold, og ydelse. Websitet er simpelthen stand-in for en dårlig eller en god sælger og service i en fysisk forretning.

Navigation

Det er altafgørende at det er intuitivt for kunden at blive ledt det rigtige sted hen på dit website. Hvis du har en masse indhold, et produkt eller en ydelse at tilbyde, men at kunden ikke bliver ledt til det på dit website, så forlader kunden websitet og kigger andre steder. Hjemmesiden skal være naturlig at navigere i, der skal være et flow på din hjemmeside, som hjælper og leder kunden effektivt hen til en købsbeslutning.

Hvordan arbejder vi?

Flere besøgende, flere kunder

Din ”butik” skal ligge det rigtige sted. Dine potentielle kunder skal se jeres forretning som et af de første når de leder efter et bestemt produkt på nettet. Hvis man i en gågade kommer forbi 10 andre tøjbutikker inden man når til jeres er det sandsynligt at kunden har købt det de skulle bruge i en af de 10 andre butikker. Undersøgelser viser at langt de fleste der søger på Google kun besøger et par af de første links de ser i søgeresultaterne. Folk leder nemlig kun indtil de har købt det de mangler. Jo længere nede man ligger på listen, jo færre besøgende får man, og jo færre besøgende man får, jo færre salg.

Responsive hjemmeside lavet for ditslik.dk

SEO

Vi hjælper dig med at få en bedre placering i søgeresultaterne på Google. Det kaldes SEO(Search Engine Optimization). Når en potentiel kunde søger efter noget, så benytter Google omkring 200 forskellige faktorer til at vurdere om det er din hjemmeside der skal ses som en af de første eller om din hjemmeside kommer længere ned i søgeresultaterne. Derfor går vi ind og optimerer din hjemmeside ved at tage højde for disse forskellige faktorer, det betyder at i bliver set tidligere i søgeresultaterne. Det er en afgørende ting når du har en hjemmeside, som mange desværre ikke prioriterer og forstår vigtigheden af. De største firmaer bruger enorme summer på SEO fordi de forstår hvor stor betydning det har for hvor mange besøgende man får ind på sin hjemmeside, og hvor mange salg der bliver kørt igennem.

Hvad siger vores kunder?

Super god oplevelse
De var meget professionelle og serviceminded. Jeg havde en tæt kontakt gennem hele processen med dem, så hjemmesiden blev lige som forventet!
Rosa Gårdhus
Tilbudsbiler.dk
Jeg har fået lavet min hjemmeside hos Pravin og han er super dygtig og hurtig til levere et professionelt stykke produkt. Jeg kan helt klart anbefale Urbanwebfix.dk og Pravin, hvis man vil have lavet et professionelt hjemmeside med det bedste søgeoptimering hurtigst muligt.
Vipudan kunde urbanwebfix.dk
Vipudan Kandeepan
Niram clicks
They helped me with writing and publishing my articles on the net. They even helped me open my own website so i could safely publish my articles among other doctors. I got such in-depth advice that i couldnt even get from the IT team from my own hospital. The service feels personal and very reliable. I had my data that i pay 300 kr per month and take my word, urbanwebfix know their way around things better than many. Jeg vil anbefale dem uden tvivl.
Jonathan bejamin kunde urbanwebfix.dk
Jonathan benjamin
Læge

Jeres mål

Jeres mål er vores mål. Vi ønsker altid et tæt samarbejde med vores kunder, så vi kan lave præcis den hjemmeside som i har brug. Det er vores mål at jeres website afspejler jeres personlighed og jeres image og tjener jeres mål. Vi sidder gerne sammen med dig over en kop kaffe og bygger din hjemmeside, præcis som du vil have den og har brug for. Samtidig med at vi ønsker et tæt samarbejde, er vi også klar på at varetage så mange beslutninger som i foretrækker. Det kan være at i ønsker at lægge så meget administration fra jer som muligt fordi i gerne vil bruge tiden andet steds, og så tilbyder vi også løbende administration og support. Samtidig er det vigtigt for os med gennemskuelige priser, vi tilbyder én fast pris, der er ingen binding eller uforudsete gebyrer.

Jeg har nu på 2 hjemmesider benyttet mig af Urbanwebfix, både til webdesign og søgeoptimering. Resultaterne taler for sig selv. Aftaler bliver overholdt og målsætning nået. De varmeste anbefalinger herfra.
Jackie Pedersen
Jacksons Garage / Jp chiptuning
Google reviews
5/5