Topscore på trustpoilot

Dit foretrukne webbureau i Odense

Vi tilbyder professionelle hjemmesider.

  • Vi giver dig 100% tilfredshedsgaranti 
  • Du ejer 100% selv din hjemmeside 
  • Ingen binding eller skjulte gebyr
  • Prismatch

Søger du et

Søger du et webbureau i Odense der kan lave en hjemmeside som er skræddersyet med de optimale ting og skal hjælpe dit firma i gang, eller bare tage det næste skridt i den rigtige retning. Om det er en en ny eller forbedret webshop eller hjemmeside, så står vi altid klar til at hjælpe dig. Vi giver dig nemlig 100% tilfredshedsgaranti, derfor bruger vi god tid på din case, og om i er et mindre eller større firma, så står vi altid klar til at imødekomme jeres behov. Vi har ingen binding eller skjulte gebyrer, du får altså det du betaler for, uden nogle uforudsete udgifter.

autoværksted herning responsive website

Ny hjemmeside

equifirst responsive hjemmeside web

Webshop

Hvem er vi

Her hos UrbanWebfix er vi et webbureau af eksperter med hver deres speciale, hvilket er med til at skabe den bedst mulige hjemmeside med alle de funktioner som er nødvendige.

Målet med vores løsninger, er at skabe noget som har en mærkbar indflydelse på dit firma ud fra de mål som i har som virksomhed. Det kan for eksempel være SEO (Search Engine Optimization) som handler om at få så mange besøgende og kunder ind på din hjemmesiden som muligt. Ved hjælp af SEO kan vi få din hjemmeside til at ligge bedre på googles søgeresultater, hvilket er essentielt da de fleste besøgende kun klikker sig ind på et par af de øverstliggende links som de ser på google. SEO er en investering som er utrolig vigtig, da flere besøgende alt andet lige vil medføre øget salg.

Pravin ejer & webudvikler urbanwebfix

Lidt om det nørdede

Hos Urbanwebfix benytter vores webudviklere WordPress/Woocommerce til at bygge vores hjemmesider og webshops. WordPress er både det mest kendte og benyttede såkaldte CMS-system i verden. Ved hjælp af WordPress kan vi få skabt den ideale hjemmeside med alle de funktioner der er nødvendige for jer. WordPress er bl.a. elsket på grund af de mange muligheder der er for os webudviklere og webdesignere når vi sidder og laver din hjemmeside, brugervenligheden for dig når du bruger den som ejer, og vigtigst af alt brugervenligheden og udseendet af hjemmesiden i sidste ende for besøgende og kunder

Hvad kan vi hjælpe dig med

Vi tilbyder en attraktiv pris, for et produkt der har nøjagtig de aspekter der skal til for at i som virksomhed kan nå jeres mål og kommer derhen hvor i gerne vil. Vi hjælper med alt fra det nørdede og funktionelle til webdesign, SEO og meget meget mere.

Vi hjælper din virksomhed med at vokse, gennem en hjemmeside der er attraktiv, professionel og brugervenlig, og som passer præcis til jer.

Hvad siger vores kunder?

Tak for equifirst.dk
Urbanwebfix har lavet vores nye hjemmeside/webshop. De ramte designet super godt ud fra vores ønske og har hele vejen igennem været yderst behjælpelige. Pravin burde have en særlig pris for tålmodighed med ikke-IT-kyndige kunder. Vi er meget glade for resultatet. TAK!
Karina Josefsen kunde urbanwebfix
Karina Josefsen
Equifirst
Jeg har fået lavet 2 hjemmesider igennem Urbanwebfix med stor tilfredstillelse. Pravin er nem at få fat på og forstår virkelig hvad der skal ske. Han formår at skabe rigtig fin trafik til hjemmesiderne. 5 store stjerner herfra!
Michael thomsen kunde urbanwebfix.dk
Michael Thomsen
InKom Erhvervsservice
Vi har fået Pravin fra Urbanwebfix til…
At lave vores hjemmeside og vi har kun oplevet en professionel, yderst hjælpsom og utrolig imødekommende mand! Han brænder for sit arbejde og leverer et fantastisk godt færdigt produkt. Jeg kan på det varmeste anbefale Urbanwebfix og Pravin!
Henriette daater kunde hos urbanwebfix.dk
Henriette Daater
MD-vinudespolering
Super god oplevelse De var meget professionelle og serviceminded. Jeg havde en tæt kontakt gennem hele processen med dem, så hjemmesiden blev lige som forventet!
Rosa Gårdhus
Tilbudsbiler.dk
Hurtig og professionel hjælp til hjemmeside Urbanwebfix hjalp mig med at udvikle en hjemmeside til min virksomhed og assisterede samtidig med at få lavet video indhold. Selve processen gik uden problemer og kan klart anbefale Urbanwebfix ud fra min oplevelse.
Ibo kunde hos urbanwebfix
Ibo D Yildrim
Ibolicious Herning
Pravin fik opgaven efter vi ikke var helt tilfredse med vores layout på vores hjemmeside. Pravin havde styr på opgaven og kom med mange gode input. Det endte vi fik en hjemmeside vi blev tilfredse med og som afspejler den gode kvalitet i vores virksomhed. Pravin har været effektiv, og hurtig til at løse opgaven. Derfor vil vi fortsat trække på hans kompetencer. Jeg anbefaler helt sikker Pravin og Urbanwebfix.dk
Halit Turkdonmez
Teknik gruppen energi