Hvorfor bruge wordpress?

Vi ønsker at give dig et indblik i fordelene ved at bruge WordPress, og hvorfor vi mener at WordPress giver de bedste resultater.

Hvad er wordpress?

WordPress er det mest brugte CMS (Content Management System) i hele verden. Ifølge W3Techs anvender 30% af verdens ti millioner største hjemmesider nu WordPress, som er verdens suverænt mest udbredte CMS. Ser vi alene på hjemmesider som er bygget i et CMS, så er hele 60% WordPress. En ny måling viser faktisk at 34% af alt content på internettet er opbygget i WordPress. Det er en stigning på 4% sammenlignet med sidste år.

WordPress adskiller sig fra andre CMS’er ved at det er mere simpelt og brugervenligt i sin opbygning og samtidig faciliterer optimale tekniske fordele. Systemet benyttes af alle lige fra nybegynderen, til bloggere, webdesignere, webudviklere og milliard virksomheder, og det er der mange gode grunde til. WordPress gør det nemlig super nemt for dig at opbygge en hjemmeside som er absolut professionel samtidig med at redigering i opbygning og indhold er intuitivt og enkelt.

Du kan selv vælge hvad der skal vises på din hjemmeside uden at skulle kode eller have særlige tekniske færdigheder indenfor eksempelvis html, css eller andre kodesprog.

Hvis du skal have lavet en skræddersyet og mere avanceret hjemmeside anbefaler vi, at en specialiseret professionel webudvikler laver hjemmesiden, som for eksempel her hos UrbanWebFix.dk.

Open-source (åben kildekode)

WordPress er baseret på Open-source (Åben kildekode). I praksis betyder det at alle har adgang og kan benytte sig af det og ændre på de bagvedliggende koder.

WordPress og SEO

WordPress er kodet efter de nyeste regler. Derfor er WordPress et meget søgemaskinevenligt CMS. WordPress tilbyder en lang række fordelagtige plugins som hjælper og vejleder dig i hvordan du kan forbedre din on-page SEO på den mest effektivt måde. Læs mere om SEO. 

Yoast SEO plugin 

Yoast er et plugin søger at forbedre din SEO. Yoast identificerer ting der gør at du kan arbejde mest effektivt med din SEO. Bl.a. lægger Yoast en sektion ind under hver af dine sites der gør at du ment kan rette i dine meta-tags som har stor indflydelse på SEO.

SEO-titel, korttitel og meta beskrivelse vist i yoast

Hvad er et plugin?

Plugins er en enorm og vigtig del af at bruge WordPress. Plugins er en udvidelse af systemet. Du kan opfylde næsten ethvert ønske med disse plugins. Både kontaktformularer, bookingsystemer, webshopløsninger, betalingsgateways eller SEO hjælpeprogrammer kan integreres i WordPress. Disse er kun et udsnit af tusindvis af forskellige plugins du kan benytte med WordPress.

Plugin database

Med WordPress får du det største udvalg af gratis og open-source plugins hvilket giver dig optimal mulighed for at skabe lige præcis det indhold på din hjemmeside som hjælper dig til at nå dine mål.

Der findes lige nu flere tusinde plugins som man frit kan hente. Du kan se WordPress’ database med plugins her.

Installationsprocessen er super nem, du kan direkte fra dit WordPress dashboard gå til  “Plugins” > “Tilføj nyt”, finde det plugin du skal bruge og helt enkelt trykke på knappen “hent”.

plugin oversigt i wordpres hjemmeside

Temaer til wordpress

Med flere tusinde forskellige temaer i WordPress er der rig mulighed for at få nøjagtig det tema tjener din hjemmesides formål. En stor del af udvalget af teamer er gratis mens andre temaer koster en smule. Det rette tema på din hjemmeside er med til at gi dine kunder eller besøgende det rette indtryk af din butik/blog/organisation etc. Temaet svarer til indretningen af en butik eller et hus, og vi kender alle sammen forskellen på indtryk og hvad det gør ved en hvordan det ser ud når man besøger en ny butik, en skole eller hvad det nu måtte være.

Ved køb af vores “be calm” pakke får du DIVI med i købet, som er en intuitiv pagebuilder der gør at du kan se din hjemmesides udseende mens du ændrer det i stedet for at redigere i kodningen og ikke har noget overblik over det egentlige udseende.

Flatsome og divi theme vist i wordpress hjemmeside

Webshop løsning 

Er du på udkig efter en webshop løsning, er det også noget der er super attraktivt ved netop WordPress. Vi bygger alle vores webshops i WooCommerce som er WordPress´ webshop løsning.

WooCommerce er et webshop plugin, der giver dig mulighed for at kunne sælge ydelser/produkter fra din hjemmeside, og hvor du fra et simpelt kontrolpanel kan styre stort alt på din webshop, lige fra produkter til ordrestyring.

Læs mere om webshop løsninger her.

Integrationer til wordpress / woocommerce

WooCommerce muliggør at få de integrationer og funktioner du har brug for på din webshop. Dette sparer dig både tid og penge. Her er en række integrationer som oftest er brugt:

  • Betalingsgateway (PensoPay)
  • Økonomisystemer
  • Fragtmodul(Shipmondo). Identificerer kundens nærmeste forhandler til afhentning af produkter.
  • Call to action formular

Nemt at skifte webbureau 

Bruger du WordPress vil du nemt kunne skifte bureau hvis ikke du er tilfreds med det nuværende. Et godt webbureau vil nemt kunne overtage driften af din WordPress hjemmeside uden nogen form for komplikationer.

Det er derfor en klar fordel af have din hjemmeside opbygget i WordPress. Har du en hjemmeside lavet af en udbyder som bruger sit eget CMS, vil det være en stor opgave at skulle skifte til et andet CMS. Og det kræver både tid og penge. 

Nemt at hente hjælp

En klar fordel, er at WordPress er så udbredt på markedet. Derfor findes der rigtig mange artikler, kurser, e-learning muligheder, konferencer, videoer og webbureauer der kan hjælpe hvis der skulle opstå en behov.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *